Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

BRIDESMAID BRACELET

Φτιαξτε τα δικα σας υφασματινα λουλουδια και στολιστε τα φορεματα, τις μπλουζες και τις ζακετες σας.Στα μαλλια δειχνει επισης υπεροχο!!Εγω εφτιαξα αυτα τα λουλουδια για βραχιολια που θα στολιζαν τα χερια των παρανυμφων στο γαμο ενος συγγενικου μου προσωπου.Ομολογω οτι αρεσαν πολυ!!!!Σας παραθετω και εικονες για να παρετε μια ιδεα και γιατι οχι, να δοκιμασετε να τα φτιαξετε και εσεις.Καλη επιτυχια!!!


Κοβουμε τετραγωνα κομματια απο υφασμα σατεν και στο μεγεθος που θελουμε να εχουν τα πεταλα του λουλουδιου.Μετα κοβουμε τις γωνιες του τετραγωνου και δημιουργουμε εναν κυκλο.
Αναβουμε ενα ρεσο και σιγα, σιγα καιμε τις ακρες του κυκλου προσεχοντας να μην μαυρισουν.Αυτο το κανουμε για να μην ξεφτισουν οι ακρες αλλα και για να παρει καποιο σχημα το πεταλο.
Τα πεταλα του λουλουδιου ειναι ετοιμα.Χρησιμοποιουμε και ετοιμα μικροτερα λουλουδια τα οποια θα τα βαλουμε στο κεντρο απο το λουλουδι που θα φτιαξουμε.Εγω επελεξα να βαλω σε φουξια χρωμα για να υπαρχει καποια αντιθεση.
Κολλαμε τα πεταλα μεταξυ τους με ζεστη σιλικονη.
Αφου κολλησουμε πρωτα τα τρια πεταλα κολλαμε και το μικροτερο λουλουδι στο κεντρο.
Επειτα κολλαμε μια σατεν κορδελα στο μεγεθος που επιθυμουμε, για να μπορουμε να το δεσουμε στο χερι μας.
                        Το λουλουδι-βραχιολι ειναι ετοιμο!!!

2 σχόλια:

  1. καλημερα!!!καλημερα!!!!καλως σε βρηκα!!!!και σε ευχαριστω που με επισκεφτηκες....πολυ ωραιο το λουλουδακι σου!!!!! μου εδωσες και ιδεα για το πως να φτιαξω μια ορχιδεα .......να τα λεμε..... φιλακια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ μου αρέσουν οι δημιουργίες σου ολες!!! Καλώς σε βρήκα Evi μου! Σε φιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή